Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas
Dodaj: 5F, zgrada 3A, broj 8 Xiyuanyi Road, West Lake Science Park, Hangžu, Kina
Tel: + 86-571-87858811
Mob: +8613616520351
E-mail: trade@qiyangtech.com
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj
Zašto preduzeća odabiru matične ploče za industrijsku kontrolu?
Apr 03, 2018

Glavna tabla svako zna, ali za industrijsku kontrolu matičnu ploču možda je poznato da osoba nije mnogo, zapravo je i glavni odbor, ali je pogodniji za upotrebu na industrijskim lokacijama, jer u nekim aspektima performansi industrijska kontrolna ploča bolja od obične ploče, može se bolje prilagoditi lošem okruženju. Slijedi uvođenje visokokvalitetne industrijske marke matične ploče koja će predstaviti zašto kompanije odluče da koriste ovu vrstu matične ploče.


1. Strah od uticaja na životnu sredinu

Kao što svi znamo, okruženje industrijskih mjesta i porodične i kancelarijske sredine je mnogo lošije od toga. Postoje loše uslovi kao što su prašina, visoka temperatura, visoka vlažnost, vibracija i tako dalje. Ovi uslovi imaju negativne efekte na glavnu tablu. Dobra industrijska kontrolna matična ploča koristi visokokvalitetne materijale i prvu naprednu tehnologiju za rukovanje glavnom pločom, tako da može održati dobre performanse u tako lošem okruženju.


2. Jaka anti-elektromagnetska interferencija

Generalno, mašinska oprema koja se koristi u industrijskom prostoru je visoko automatizovana proizvodna linija, tako da je računar obavezan da to izuzetno precizno kontroliše. Kao nezaobilazni deo hardvera u računarskom sistemu, industrijska matična ploča ima jaku sposobnost da se odupre elektromagnetnoj smetnji jer sadrži pomoćni strujni sloj i srednji signalni sloj, tako da računar radi u procesu rada. Može zadržati bolju stabilnost.


3, kompatibilnost i proširivost

Zato što oprema koja različita oprema treba povezati nije potpuno ista, a industrijska matična ploča ima dobru kompatibilnost. Različiti interfejsi iznad su vrlo pogodni za industrijski računar i mogu podržati sve vrste zahteva za povezivanje na različitim industrijskim mašinama. Pored toga, na industrijskoj kontrolnoj matičnoj ploči ima više priključaka, što u najvećoj meri može zadovoljiti potrebe za proširenjem industrijskog kontrolnog računara.


Zbog toga preduzeća odlučuju da koriste industrijsku kontrolnu matičnu ploču, ipak, za proizvodna preduzeća, korišćenje ploče sa visokim performansama može učiniti stabilnost računarskog sistema, što ne samo da obezbeđuje brži rad računara, preciznija kontrola raznih procesi proizvodne linije, ali i smanjuju stopu neuspjeha i povećavaju efikasnost proizvodnje u preduzeću.


 • Newsletter
 • Kategorija proizvoda
 • Kontaktiraj nas
  Dodaj: 5F, zgrada 3A, broj 8 Xiyuanyi Road, West Lake Science Park, Hangžu, Kina
  Tel: + 86-571-87858811
  Mob: +8613616520351
  E-mail: trade@qiyangtech.com
 • QR Code
 • Copyright © Zhejiang Qiyang Inteligentna tehnologija Co, Ltd Sva prava pridržana.