Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas
Dodaj: 5F, zgrada 3A, broj 8 Xiyuanyi Road, West Lake Science Park, Hangžu, Kina
Tel: + 86-571-87858811
Mob: +8613616520351
E-mail: trade@qiyangtech.com
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj
Razlika između glavnih odbora industrijskih kontrolu stroja i zajednički odbor
Apr 03, 2018

IPC Matična ploča spada u kategoriju industrijski Matična ploča, koja se bitno razlikuje od uobičajene matičnu ploču. U mnogim aspektima ima prednost koji nemaju običnih matične ploče. Sljedeći je analiza temeljnih elemenata IPC matične ploče, su tako da mogu napraviti neke razlike pri odabiru industrijski Matična ploča. Razlika između glavnih odbora industrijskih kontrolu stroja i zajedničke matične ploče je kako slijedi:


Prva točka i različitih aplikacija okruženje

Glavni odbor industrijske kontrole stroja često radi u lošem okruženju, kao što su dugo radno vrijeme, nevrijeme, vlage, vibracija, prašina, zračenje, visoku temperaturu i tako dalje. U ovim okolnostima, obični Matična ploča je kompetentan, većina običnih matičnih ploča su trčanje u stabilnom okruženju, kao što su kratko radno vrijeme, unutarnji, sobne temperature i tako dalje.


Drugom bodove, različite provjere autentičnosti

Zbog tržište pozicioniranje glavnog Matična ploča, svoje proizvode samo obicno CCC certifikata za elektroničke proizvode, veliki zid certifikata, i civilna razina elektromagnetska kompatibilnost certifikaciju. Zbog industrijski tržište, glavni odbor industrijska kontrola perilice zasniva se na zahtjev pouzdanosti i svaki glavni odbor će učiniti CEEMC, FCC, QA, CCC, vibracija i drugih industrijskih razreda test certifikata prije svakog glavni odbor je navedena. Većina profesionalnih IPC matične, osobito, treba ove certifikate kako bi se osigurala pouzdanost proizvoda.


Koristiti treće točke, različitih temperatura

Zajedničke matične ploče se može koristiti samo u okruženju ugodnu temperaturu ljudskog tijela. Ekstremne vrućine ili izuzetno niske temperature okoliša će utjecati na proizvod i smanjiti korištenje performansi proizvoda. Ali glavni odbor industrijske kontrole stroja može biti stabilan pod ekstremnim temperaturnim okoliš, čak i neke industrijske glavni odbor je dizajniran sa širok temperatura, temperaturni raspon je šire i nego može biti upotrijebljen u vrlo vrućim ili ekstremno hladnim okoliš.


Općenito, glavna razlika između glavnih odbora industrijskih kontrolu stroja i zajednički odbor leži u dimenzijama, okoliša, životnog ciklusa, pouzdanost, funkciju zaštite, radnu temperaturu i tako dalje, i mogu birati na odgovarajuće glavni odbor prema zahtjevima za vlastitu uporabu. Ali da li je pouzdan IPC matičnu ploču ili obični Matična ploča, bit će najprikladnije ako ispunjava uvjete rada.


 • Newsletter
 • Kategorija proizvoda
 • Kontaktiraj nas
  Dodaj: 5F, zgrada 3A, broj 8 Xiyuanyi Road, West Lake Science Park, Hangžu, Kina
  Tel: + 86-571-87858811
  Mob: +8613616520351
  E-mail: trade@qiyangtech.com
 • QR Code
 • Copyright © Zhejiang Qiyang Inteligentna tehnologija Co, Ltd Sva prava pridržana.